Klubben

Floorball Horsens vision er, at tilbyde sjov og udfordrende floorball til alle i Horsens og omegn. Netop nu tæller klubben omkring 45 medlemmer, med et meget forskelligt niveau. Det sociale vægtes meget højt, og træningen afsluttes ofte med snak og hygge.

Floorball Horsens er tilsluttet Dansk Floorball Union (medlemskab samt medlem af Danmarks Idræts-Forbund (DIF)) og er underlagt disses love og bestemmelser. Klubben er med i samarbejdet om at udvikle sporten – som Spydspidsforening – og som en aktiv del af Bevæg dig for livet,

Floorball Horsens (Oprindeligt Sønderbro Floorball Klub Horsens) blev stiftet den 20. maj 2008 af en flok elever fra daværende Søndermarkskolen, skolens leder Mogens Falk samt lærer Martin Monsrud Düring.

Klubbens formål var i begyndelsen at tilbyde floorball for interesserede børn og unge samt virke for denne idræts fremme i Sønderbro området. Der har især været fokus på at fastholde piger med anden etnisk baggrund i klubben. SFK Horsens har i 2009 og 2010 modtaget prisen for ”Best Practice” i Europa af Integrationsministeriet. Floorball Horsens ungdomshold har med stor succes deltaget i Landsstævnet i Frederikshavn og Benløse, hvor bl.a. U11-pigerne vandt guld i 2012.

Udfordringer med faldende medlemstal og fastholdelse af medlemmer i segmentet ”tween og teen”, har dog betydet at klubben har været nødsaget til, at nedlægge diverse ungdoms- og juniorhold.

I foråret 2019 traf bestyrelsen en beslutning om at forsøge at øge det faldende medlemstal. En af følgerne ud fra den beslutning, er at samle alle klubbens hold og aktiviteter på én lokalitet. I forhold til haltider og fordelinger + opbakning i det helt nære lokalområde, faldt valget på Stensballehallen.

Floorball Horsens har hjemmebane og træning i Stensballe, Bygaden 51, 8700 Horsens.