Træning

MOTIONSFLOORBALL

Hver mandag i den nye multihal i Stensballe er der motionsfloorball fra 20:00 til 21:30

Motionsfloorball er for alle – både mænd og kvinder og kræver ingen forudgående erfaring. Motionsfloorball handler om sund og effektiv motion i en ramme, hvor fællesskab og gode oplevelser vægtes højt.

FLOORBALL

Onsdag fra klokken 20 til 22 er vi i gang igen, der er garanti for høj puls, gode grin og ikke mindst adgang til højt humør.

Normalt spiller vi divisionsfloorball, i en af de lidt lavere rækker, men usikkerhed omkring corona har desværre betydet for få tilmeldte hold til turneringen i indeværende sæson. Men onsdagstræningen er stadigvæk primært fokuseret på stor bane, store mål og flyvende målmænd.

Vi sætter løbende nogle venskabskampe op mod nogle af de klubber vi kender i forvejen, så kommer de enten til Stensballe på en træningsaften, eller vi kører på udebanetur. For at alle kan være med, tilstræber vi os altid, at spille kampe på de dage/tider, hvor vi normalt også træner. På den måde kan familielivet oftere hænge lidt bedre sammen.

Men er du klar på en sport med høj puls, frit antal flyvende udskiftninger, lidt fysisk kontakt?

Ja, så er Danmarks hurtigst voksende sportsgren lige noget for dig!

Vi er omkring 25 spillere tilmeldt, men oftest er vi omkring 15 til træningen om onsdagen – der er altså rigtigt gode muligheder for at få tid på banen og komme hjem med sved på panden.

Der er 6 spillere på banen fra hvert hold af gangen, 5 markspillere og en målmand – men som nævnt er der flyvende udskiftninger. Når intensiteten er højest, er et skift efter to – max tre minutter – ikke helt usædvanligt.

 (Læs: Du kan også være med, selvom du har lige så dårlig kondi som os andre! Det bliver bedre som sæsonen skrider frem)

BØRNEFLOORBALL

Hver mandag fra klokken 16.30 til 17.45 er der træning for børn/juniorer. (Fra 0. til 9. klasse, vi deler holdene op efter alder) Vi har stort fokus på at have det hyggeligt, så det er leg, træning og spil som gør det sjovt for alle. Floorball er ikke som de andre klassiske sportsgrene, og den mere friske tilgang til spillet og den høje intensitet, afspejler sig også i vores børnetræning. Alle kan være med, og træningen skal være sjov!

FAMILIEFLOORBALL

For mere information kontakt Martin Monsrud på 2255 6647, eller send os en mail på floorballhorsens@gmail.com